Lakossági kampánnyal hozna rendbe egy deákvári zöldterületet Pető Csilla. A képviselő beadványaira nem kap választ az önkormányzattól, így saját maga indított közösségi felmérést, hogy miként hasznosuljon a most parlagon fekvő terület. A körzet megválasztott képviselője Pető Csilla állítása szerint azt mondta, hogy Vácnak nagyobb gondja is van a...

Bírja a rá nehezedő terhelést a váci Jávorszky Ödön Kórház. Az intézmény vezetője szerint Vácon az országos átlagnál jobbak a covid részleg halálozási adatai, és több a gyógyultan távozó beteg.

A korlátozások ellenére ezrek indultak el a városokból a kirándulóhelyekhez

Darázsfészek

2021.03.03

Február utolsó hétvégéjén felszállt a fehér füst; kiderült, hogy augusztus 23-án indul a nagy ellenzéki meccs a grundon, vagyis ekkor kezdődik a hat párti előválasztás. Csak emlékeztetőül: hat ellenzéki párt, a Jobbik, a DK, a Momentum, az LMP, a Párbeszéd, és az MSZP úgy döntött, közös listán, közös egyéni jelöltekkel és közös...

Ne csodálkozzék a Kedves Olvasó, ha első ránézésre kicsit furcsának találja ennek a cikknek a címét. Alighanem így lehetett ezzel Vác város polgármestere is, aztán méregette kicsit a szó súlyát, ízlelgetve a kifejezést: "OKOSZEBRA", és magában rábólintva, szokásos vasárnapi bejegyzésének e talányos címet adta, mármint hogy "OKOSZEBRA VÁCON IS".

A sződligeti wanna be képviselő (elő)választási (elő)kampányáról

Baranyi Krisztina, Ferencváros ellenzéki polgármestere azonnali hatállyal felmondott Soós Péternek, aki az önkormányzat által fenntartott Pinceszínházat vezette. Az indok: Soós Péter tanári állást vállalt a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Honnan is ismerős ez a történet?